fatal error

Post Reply
begumemte
Posts: 1
Joined: Tue Apr 28, 2020 8:50 pm

fatal error

Post by begumemte » Tue Jun 16, 2020 4:58 am

Hello all,
I am getting some kind of error (figure attached below) that I never encountered while using STKO. Therefore, I am not able to rectify it. Even after meshing the geometry properly, I am getting this message. The same files I have used before and there was no problem. Since yesterday this problem has occurred.
"FATAL::MeshRegion::getNodes(void) - no nodes yet set
FATAL::MeshRegion::getElements(void) - no elements yet set"

If anyone has encountered such kind of error please let me know what could be the solution.
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (175.99 KiB) Viewed 75 times

STKO Team
Posts: 154
Joined: Tue Oct 29, 2019 8:45 am

Re: fatal error

Post by STKO Team » Tue Jun 16, 2020 8:50 am

dear User
probably there are problems with regions.
Can you post the model here so we can see it?

begumemte1991
Posts: 11
Joined: Mon May 04, 2020 8:19 am

Re: fatal error

Post by begumemte1991 » Tue Jun 16, 2020 11:46 am

Please find the zip file attached herewith.
Attachments
trial.zip
(193.83 KiB) Downloaded 5 times

STKO Team
Posts: 154
Joined: Tue Oct 29, 2019 8:45 am

Re: fatal error

Post by STKO Team » Tue Jun 16, 2020 4:38 pm

dear User,
it is necessary to move the model subset named "add selection set- soil" up on top of the analysis steps list. You can do it with the arrow button at the top of the work tree.
Have a nice day.

Post Reply